Pretraživanje

Unesite ključne riječi

Cijenjeni partneri i prijatelji,

Tijekom proteklih godina, tvrtka KIM TEC se na tržištu profilirala u području distribucije informatičkih proizvoda vodećih svjetskih proizvođača. Naša je ponuda do sada obuhvaćala hardver i softver, a usluge koje smo nudili zaokruživale su ponudu "pakiranih proizvoda". Iako IT distribucija ostaje naša primarna djelatnost, kako se potrebe i zahtjevi tržišta - pa tako i naših partnera - mijenjaju, svoju smo djelatnost proširili na distribuciju IT proizvoda i usluga.

Naime, zadovoljiti kupca samo prodajom proizvoda nikada nije bilo dovoljno, no danas je to postalo gotovo nemoguće. Prednost su počele stjecati i u budućnosti će imati samo one tvrtke koje kupcu ne prodaju proizvod, već rješenje za njegovu poslovnu potrebu ili problem. Iz te činjenice proizlazi zahtjev naših partnera da našu ponudu proizvoda upotpunimo i znanjima o projektiranju, implementaciji, održavanju i korištenju tih proizvoda u sklopu konačnog rješenja.

Pokazatelji analitičkih tvrtki o razvoju IT tržišta u Bosni i Hercegovini govore o natprosječnom rastu područja sistemske integracije do 2006. godine. U skladu s takvim događanjima i predviđanjima, sa željom da svojim partnerima omogućimo što bolje rezultate u predstojećoj tržišnoj utakmici, ponudu usluga značajno smo obogatili. Sada našim partnerima, kao "pametna logistika" stojimo na raspolaganju edukacijom, savjetovanjem, projektiranjem i podrškom informatičkim proizvodima.

Nadamo se da ćete kritički, ali i objektivno proći kroz naše nove stranice, pa stoga očekujemo i konstruktivne prijedloge, pohvale i pokude. Svoja nam mišljenja možete uputiti putem e-mail adrese našeg webmastera, koja se nalazi na dnu svake stranice.

Rad na web stranicama nikada nije dovršen, no truditi ćemo se i neprestano ih nadopunjavati i usavršavati, kako bi Vam bile od što veće koristi. U tome se radujemo Vašoj pomoći!

S poštovanjem,

Igor Došić
direktor

MS Start
VIVAX
MSGW računari
Samsung BiH

KIM TEC

Mnogi kao jedan.
To smo naši partneri i mi.

Misija i vizija

Naša misija

Pružamo maksimalnu podršku našim partnerima optimizirajući procese u lancu distribucije da bi im pomogli u stvaranju konkurentske prednosti na tržištu.

Naša vizija

M SAN Grupa - lider u distribuciji na svakom tržištu regije po svim mjerilima modernog poslovanja.