Pretraživanje

Unesite ključne riječi

"VAŠA PAMETNA LOGISTIKA" - što to znači?

Logistika je nauka i vještina koja obuhvata upravljanje, usluge i aktivnosti kojima se osigurava podrška planovima i operacijama. Vjerovatno će nam poneko i zamjeriti što sami sebi dajemo atribute poput "pametan" iako možda nikada nije poslovao s nama. "Pametna logistika" nije narcisoidno opisivanje onoga što mislimo da jesmo, već moto onoga što želimo biti - logistika koja ne samo da podržava, već i generiše planove i operacije. Misija preduzeća KIM TEC je biti inovativna, "pametna" logistika na usluzi svojim partnerima.
"Pametna logistika" nije ono što jesmo, to nije cilj do kojeg možemo doći, već put koji smo izabrali. Savremeni način poslovanja i ritam života, bez obzira na svu tehnologiju i neprestani razvoj ne osigurava nikome ni savršenstvo, ni nepogrešivost, ni prednost na tržištu. Jedino što je sigurno jesu sve brže promjene, promjene koje je sve teže pratiti, predviđati i preduhitriti.

U tom svijetu promjena i mi se mijenjamo - svoje propuste i greške smo spremni da priznamo, na njima učimo i riješeni smo da ih ne ponavljamo. Ljepota partnerstva je u tome što su uspjesi naših partnera ujedno radost i ponos njihove pametne logistike - preduzeća KIM TEC!
 Naša vizija je vizija ekosistema u kojem svaki partner ima svoju, unikatnu vrijednost i svojim doprinosom obogaćuje cijelu zajednicu. Naša uloga i cilj u tom ekosistemu - biti hranjiva podloga sistema iz koje njeni članovi mogu da crpe zamisli, proizvode, znanja i vještine pomoću kojih će izgraditi svoje vlastite vrijednosti.

Imate li ideju ili možda projekat? Dođite kod nas i sa poverenjem nam ga iznesite. Pomoć koju Vam možemo pružiti u realizaciji, obuhvata projektovanje, nabavku, isporuku, izvođenje, održavanje, savjetovanje i obrazovanje od strane dokazanih i priznatih stručnjaka.

KIM TEC

Mnogi kao jedan.
To smo naši partneri i mi.

MS Start
VIVAX
MSGW računari
Samsung BiH

Misija i vizija

Naša misija

Pružamo maksimalnu podršku našim partnerima optimizirajući procese u lancu distribucije da bi im pomogli u stvaranju konkurentske prednosti na tržištu.

Naša vizija

M SAN Grupa - lider u distribuciji na svakom tržištu regije po svim mjerilima modernog poslovanja.