Pretraživanje

Unesite ključne riječi

Što je najvrijednije u svakom poduzeću?

Ljudi, njihovo znanje, iskustvo, trud... Mi to najbolje znamo. I zato ovo nije samo još jedna priča na webu...

Ljudski potencijali

Krenimo malo drugačijim pristupom, jer mi zaista jesmo različiti. Obuzeti postojećim mislima i stavovima, upitat ćete se zašto i kako je to moguće, ali pokušajte zastati samo jedan trenutak u životu, možda baš čitajući ovaj sažetak, kojim ćemo Vam u samo nekoliko redaka pokušati približiti naš svijet.

Poslušajte otkucaje srca i zamislite koliko je već otkucaja odradilo Vaše srce da bi postali osoba koja ste danas i koliko će još energije i truda biti uloženo da se i dalje razvijate u životu. Na isti način smo i mi rasli, snagom volje i željom za uspjehom, od male tvrtke do tvrtke koju danas pokreće više od stotinu zaposlenika. Naši ljudi su naš krvotok koji nam pruža stabilnost, sigurnost i daje nam snagu, a svaka nova kap nam daje dodatnu kreativnost, dinamičnost i omogućuje nam konstantan rast.

Dinamično okruženje
Budući da je u konstanti promjene vrlo važno u svakom trenutku održati ravnotežu, mi nastojimo svim članovima našeg tima pružiti mogućnost životne ravnoteže u odnosu na profesionalni i osobni razvoj. Ako ste pouzdana, dinamična, kreativna i odgovorna osoba, spremna na timski rad i dokazivanje u poticajnoj radnoj sredini, te ukoliko ste spremni s nama kreirati zajedničku budućnost, javite nam se, a mi ćemo Vam pružiti priliku za profesionalan i osobni razvoj u dinamičnom poslovnom okruženju.

Molbe

Svoje molbe sa životopisom napisanom u Word formatu pošaljite nam na e-mail: posao@kimtec.ba

Provjerite jeste li baš Vi osoba s kompetencijama kakve tražimo u našem timu?

MS Start
VIVAX
MSGW računari
Samsung BiH

KIM TEC

Mnogi kao jedan.
To smo naši partneri i mi.

Misija i vizija

Naša misija

Pružamo maksimalnu podršku našim partnerima optimizirajući procese u lancu distribucije da bi im pomogli u stvaranju konkurentske prednosti na tržištu.

Naša vizija

M SAN Grupa - lider u distribuciji na svakom tržištu regije po svim mjerilima modernog poslovanja.