Pretraživanje

Unesite ključne riječi

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 KIDS - Zabava i učenje - savršen za djecu
  13.1.2014
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 KIDS  - Zabava i učenje - savršen za djecu

TAB SM GALAXY Tab 3 7.0 KIDS with GRIP+PEN
SM-T2105, 7 in, LCD, 1024x600, Dual Core, 1,2 GHz, Android 4.1, 1024 MB, 8 GB

Predstavljamo vam Samsung Galaxy Tab Kids, specijalizovani tablet namijenjen upravo djeci.
Korisničko iskustvo prilagođeno djeci odmah će izmamiti osmijeh na licu svakog mališana. Ovaj specijalizovani tablet s obogaćenim aplikacijama je savršen dodatak novom digitalnom životu vašeg djeteta.


Korisnički interface specijalizovan za djecu

Galaxy Tab 3 Kids nudi korisničko iskustvo prilagođeno djeci, tako da jednostavno i lako mogu da koriste ovaj uređaj. Aplikacije su predstavljene poput velikih i raznobojnih karata kako bi privukle pažnju djece. Na raspolaganju imate mnogo raznovrsnih likova, a da bi sve bilo zabavnije, isti se mogu mijenjati.

Sigurno korištenje
Galaxy Tab Kids nije namijenjen samo djeci, već pomaže i roditeljima da kontrolišu što koriste njihova deca. Preko funkcije roditeljske kontrole (Parental Control) roditelji mogu da kontrolišu koje aplikacije će biti stavljene u režim za djecu (Kids Mode). Također, menadžer vremena (Time Manager) ograničava vrijeme tokom kojeg djeca mogu da koriste ovaj elektronski uređaj. Osim toga, roditelji mogu da uživaju u standardnom režimu rada tableta (Standard Mode), tako da ne moraju da kupuju zaseban tablet!
Galaxy Tab Kids je testiran od strane američke Komisije za sigurnost robe široke potrošnje (CPSC), kako vaša djeca ne bi bila izložena bilo kakvom hemijskom riziku.

Obogaćeni sadržaji za djecu
Uz Galaxy Tab Kids vaša djeca mogu da uživaju u mnoštvu aplikacija koje su popularne među djecom širom svijeta.MS Start
VIVAX
MSGW računari
Samsung BiH

E Pluribus Unum

Mnogi kao jedan -
To smo naši partneri i mi!