Pretraživanje

Unesite ključne riječi

Pickbox promocija
  16.1.2015
Pickbox promocija

Poštovani partneri,

želimo vas informirati o nacionalnoj promociji Pickbox aplikacije na Samsung Smart TV-u.
 
U periodu od 20.1. do 20.4.2015. kupovinom bilo kojeg Samsung Smart TV-a (iz 2013. ili 2014.) kupac uz račun dobija Voucher koji sadrži code za aktiviranje Pickbox usluge ->  gratis u iduća 3 mjeseca.
 
Registracija Voucher-a moguća je pokretanjem Pickbox aplikacije na Samsung Smart TV-u, gdje se jednostavno unese jedinstveni kod u postavkama aplikacije.
Usluga Pickbox se može aktivirati najkasnije do 27.4.2015.
 
Uživajte u više od 70 TV serija i 300 filmova!
http://www.pickbox.ba/samsungsmarttv/

Više o Pickbox-u

Pickbox je internetska televizija koja omogućava neograničeno gledanje TV sadržaja bilo gdje i bilo kad, upravo onda kada vi to želite, i sve to savršeno prevedeno i prilagođeno za jednostavan pristup.
Na Pickbox-u se nalaze serije najvećih producentskih kuća: Disney, ABC Studios, Sony, CBS, BBC, ITV i MGM pa ćete se teško odlučiti između starih kultnih serija koje uvijek volimo pogledati i nekih od premijernih serija koje se ne prikazuju na domaćim televizijama.
Na Pickbox-u su i svjetski hitovi koji se ne mogu vidjeti nigdje drugdje, a s obzirom na to da ih je previše za nabrajanje, izdvajamo: Kuću od karata s Kevinom Spaceyjem i Robinom Wrightom, Doktore za seks (dramsku seriju inspirisanu životima doktora koji su proveli prva prava znanstvena istraživanja o ljudskoj seksualnosti), Extant s Goranom Višnjićem i Halle Berry te Državnu tajnicu s Téom Leoni, nagledaniju novu seriju u SAD-u čiji je producent Morgan Freeman. Extant i Državnu tajnicu ekskluzivno možete gledati samo na Pickbox-u.
Pickbox je spreman za obiteljska popodneva pred vašim novim Samsung Smart TV-om.
U kategoriji Disney on demand nalaze se klasici za velike i male: 101 dalmatinac, Kronike iz Narnije, Pirati s Kariba, Tron, Zamka za roditelje, Mary Poppins, kao i crtići za koje niko nije prestar: WALL-E, Auti 1 i 2, Nemo, Tarzan, Priča o igračkama 1, 2 i 3, Zvončica, Medvjedić Winnie, Vrlo zapetljana priča.. i još puno toga.

Sistem s Voucher-om

U narednom period Samsung komercijalisti će na vaša prodajna mjesta dostaviti promotivne materijale i Voucher-e.
Voucher prodajno osoblje drži kod sebe na kasi i daje kupcu uz račun.
Napominjemo: svaka aktivacija Voucher-a se prati preko aplikacije i uspoređuje s rezultatima prodaje.
 


MS Start
VIVAX
MSGW računari
Samsung BiH

E Pluribus Unum

Mnogi kao jedan -
To smo naši partneri i mi!